For nogle par bliver drømmen om at blive forældre ved med blot at være en drøm. Såkaldt ufrivillig barnløshed kommer på tale, når kvinden ikke er blevet gravid trods af vedholdende forsøg over en periode på 1-2 år.

Der er mange forskellige behandlingstilbud til barnløse. Udbuddene spænder lige fra kostvejledning over hormonbehandling til reagensglasbefrugtning. Mange vælger at begynde med kostvejledning og eventuel afgiftning. Her kan B-Daddy være et brugbart middel, som hjælper manden til at danne sunde sædceller og derved øge kvindens mulighed for at blive gravid.

B-Daddy indeholder en kombination af coenzym Q10 og gærselenet SelenoPrecise.  Begge disse aktivstoffer er patenterede og førende inden for hver deres kategori. Begge ingredienser fremstilles i lægemiddelkvalitet og er indgået i mange videnskabelige forskningsprojekter. B-Daddy med sit selenindhold støtter dannelsen normale sædceller og beskytter cellerne (DNA, kerne, struktur mv.) mod oxidativt stress.

Fertilitetsbehandling
På en fertilitetsklinik undersøges årsagen til barnløsheden, hvorefter der iværksættes en behandling. Det ender i nogle tilfælde med In Vitro Fertilisation (IVF) eller såkaldt reagensglasbehandling, hvor der udtages æg fra kvindens æggestok, som befrugtes af mandens sædceller i en lille skål i et laboratorie. Efter et par dage indsættes de to mest velegnede, befrugtede æg i kvindens livmoder.

Mænds fertilitet
Ordet fertilitet har sin oprindelse fra det latinske "fertilis", som betyder frugtbar, altså en fysiologisk evne til at få børn.  Der er mange ting, der er afgørende for om et par kan få børn. Mænd er i stand til at blive far selv i en høj alder, men efter 30 års alderen falder deres fertilitet dramatisk, hvilket er normalt. Derimod er dårlig sædkvalitet desværre et voksende problem, men heldigvis er der hjælp at hente.

Da de små sædceller skal tilbagelægge en længere tur, kræver det særlig meget energi, og kun de stærkeste når frem. Selve befrugtningen vil først ske, når en sædcelle har boret sit hovede igennem ægcellen, hvorefter parrets gener forenes til et nyt liv.

Om B-Daddy
1 kapsel B-Daddy indeholder 50 µg selen og 50 mg coenzym Q10 med høj biologisk optagelighed og udnyttelse. Læs mere her!

*EP Patent no. 1 478 732 B1, DK Patent no.174835 B1