Selen er et livsvigtigt sporstof, som vi får gennem kosten. Det indgår i vores cellestruktur, og bidrager til beskyttelse af cellerne mod oxidative stress, og så medvirker det til en normal dannelse af sædceller.

Alle vores celler indeholder selen, og nogle af de højeste koncentrationer findes i kønskirtler og sæd. Selen støtter den proces hvorved sæd udvikles til voksne sædceller som kan befrugte en ægcelle. Selen støtter også immunforsvaret - en god sidegevinst.

B-Daddy indeholder den patenterede selengær SelenoPrecise*, en organisk selengær, der produceres i Danmark af Pharma Nord. SelenoPrecise er anvendt i mere en 40 publiserede videnskabelige studier i hele verden. Præparatet indeholder mere end 30 organisk bundne selenforbindelser inclusive L-selenomethion. SelenoPrecise kan med sin unikke kombination af selenforbindelser dokumentere en høj optaglighed (88,7%) i stabil kvalitet. SelenoPrecise anses som den mest veldokumenterede selenkilde på markedet.

*EP Patent No. 1 478 732 B1
 

SelenoPrecise absorption chart

SelenoPrecise er det eneste selen-
tilskud med et stabilt højt indhold
af aktivt selen på 88,7%


 

 

SelenoPrecise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som det ses på ovenstående billede, har de finske myndigheders beslutning om at tilføre selen til landets kunstgødning haft en markant effekt på befolkningens gennemsnitlige, daglige selenindtagelse således at den langt overstiger andre europæiske landes relativt lave indtagelse.